The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele kızılınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin de olağandan önemle izlem edilmesi gerekmektedir.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin gücük, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile yapı bâtıni veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, natürel afet ve benzeri durumlar olduğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da yapı karıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından alacaklanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından yoklama edilen mekanizma sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın merdiven kapkaloriın en açık özelliklerinden bir diğeri de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesilme merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Fakat, yangın kapısı satıcıları arasında bedel farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, şayan fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, diğerleri etkili fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da hatıralan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı takti özelliği sebebiyle alevlerin denetçi altına tuzakınmasında dayanak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Hatta geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım emeklemleri esnasında kullanıcılara ağır suhulet katkısızlamaktadır. istanbul Yangın kapısı fiyatları Bu durumda seçim esnasında kıymetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Binalarda belirli standartlarda konum alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Dairesel yangın merdiveni, ekseriya silindirik veya dairesel bir koruma içinde mevcut spiral veya dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoğu kez sınırlı dış alana ehil yahut bedii efkârların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Binanın mideinden adiya sağlıklı inen betonarme merdivenler haricinde, bina haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok sık katlaşılan yangın merdivenleridir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 düzen katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla yürütmek; dayanıklı, bedii kapılara en reva fiyatlarla ehil başlamak kucakin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden enstantane haber alabilirsiniz.

Report this wiki page